SmartInstall wint grote opdracht Liander

Naast de uitvoering van kavelgerichte meterwissels gaat SmartInstall voor Liander nu ook klant- en technisch gedreven meterwisselingen uitvoeren. Deze nieuwe opdracht gaat met name over Prio-plaatsingen, teruglevering en vervanging van afgekeurde meters.

 

Continuïteit

Om de continuïteit van het werk zeker te stellen heeft Liander SmartInstall gecontracteerd voor het uitvoeren van klant- en technisch gedreven meterwisselingen. SmartInstall plaatst voor deze opdracht de komende jaren bij meer dan 280 duizend adressen een nieuwe gas- en elektra meter. Deze adressen liggen in de volgende gebieden:

  • Noord Holland (zonder Amsterdam),
  • Zuid Holland,
  • Gelderland en
  • Flevoland

De gebieden Amsterdam en Friesland blijven voorlopig bij de oude aannemer Brinck. Het werk start in 2018 en loopt minimaal door tot 2021 met een optie op verlenging tot 2023.

Eerdere opdracht

Eind 2016 sloten Liander en SmartInstall ook al het contract voor de Grootschalige Aanbieding (GSA) van slimme meters. Binnen deze opdracht vallen de kavelgerichte meterwisselingen in de regio’s Amsterdam en Nijmegen. In deze gebieden werken inmiddels al meer dan 100 monteurs van SmartInstall aan het plaatsen van slimme meters.

Monteurs

Ook voor deze nieuwe opdracht is SmartInstall weer op zoek naar gedreven en ervaren monteurs die de komende jaren in de genoemde gebieden Gas- en Elektrameters willen wisselen.

Heb je interesse? Stuur dan een e-mail met je contactgegevens en eventueel alvast je CV naar werken@smartinstall.nl