SmartInstall zoekt monteurs voor 280.000 meterwisselingen in Liander gebied

Naast de uitvoering van kavelgerichte meterwissels gaat SmartInstall voor Liander nu ook klant- en technisch gedreven meterwisselingen uitvoeren. Deze nieuwe opdracht gaat met name over Prio-plaatsingen, teruglevering en vervanging van afgekeurde meters.

Liander heeft SmartInstall gecontracteerd voor het uitvoeren van zogenaamde klant- en technisch gedreven meterwisselingen. SmartInstall plaatst voor deze opdracht de komende jaren bij meer dan 280 duizend adressen een nieuwe gas- en elektra meter. Deze adressen liggen in de volgende gebieden: 

  • Noord-Holland (met uitzondering van Amsterdam),
  • Zuid-Holland,
  • Gelderland en
  • Flevoland

De gebieden Amsterdam en Friesland blijven bij de huidige aannemer Brinck. Het werk start in 2018 en loopt minimaal door tot 2021 met een optie op verlenging tot 2023.

Grootschalige aanbieding

Eind 2016 sloten Liander en SmartInstall ook al een contract voor de Grootschalige Aanbieding (GSA) van slimme meters. Binnen deze opdracht vallen de kavelgewijze meterwisselingen in de regio’s Amsterdam en Nijmegen. In deze gebieden werken inmiddels al meer dan 100 monteurs van SmartInstall aan het plaatsen van slimme meters.

Dit werk is gestart in juli 2017 en inmiddels werken dagelijks meer dan 100 monteurs van SmartInstall in dit gebied aan het plaatsen van slimme meters.

Monteurs vacatures

Ook voor deze nieuwe opdracht is SmartInstall weer op zoek naar gedreven en ervaren monteurs om in de komende jaren in de genoemde gebieden Gas- en Elektrameters te wisselen.

Interesse? Stuur je CV naar werken@smartinstall.nl